Rampenfilm Skyscraper met Dwayne Johnson woensdag te zien bij Veronica

Rampenfilm Skyscraper met Dwayne Johnson woensdag te zien bij Veronica

Rampenfilm <em>Skyscraper</em> met <em>Dwayne Johnson</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> Ooit werkte Will Sawyer, gespeeld door Dwayne Johnson, bij de FBI. Hij was lid van een eliteteam dat gijzelaars bevrijdde. Tegenwoordig doet Sawyer heel ander werk. Hij houdt zich bezig met de veiligheid van wolkenkrabbers. In Skyscraper is hij in Hongkong om de beveiliging van een grote nieuwe wolkenkrabber te inspecteren. Net op dat moment breekt er brand uit in het gebouw. Bekijk de trailer van Skyscraper hierboven De film Skyscraper is vanavond, woensdag 13 mei, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook online bekijken via o.a. iTunes en Pathe Thuis. Bekijk ook Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames Bekijk deze video » Dwayne Johnson ookwel The Rock is kapot van verdriet om overleden vader Rocky Johnson (75) Bekijk deze video »
Film :
Rampenfilm Skyscraper met Dwayne Johnson woensdag te zien bij Veronica

Ooit werkte Will Sawyer, gespeeld door Dwayne Johnson, bij de FBI. Hij was lid van een eliteteam dat gijzelaars bevrijdde. Tegenwoordig doet Sawyer heel ander werk. Hij houdt zich bezig met de veiligheid van wolkenkrabbers. In Skyscraper is hij in Hongkong om de beveiliging van een grote nieuwe wolkenkrabber te inspecteren. Net op dat moment breekt er brand uit in het gebouw.

Bekijk de trailer van Skyscraper hierboven

De film Skyscraper is vanavond, woensdag 13 mei, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook online bekijken via o.a. iTunes en Pathe Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rampenfilm Skyscraper met Dwayne Johnson woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV