Jelle Brandt Corstius in M: "Vladimir Poetin heeft corona niet onder controle"

Jelle Brandt Corstius in M: "Vladimir Poetin heeft corona niet onder controle"

Hieronder zie je een kort fragment uit M. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken bij Gids.tv.

Hoewel er nog dagelijks duizenden coronabesmettingen worden vastgesteld in Rusland, gaat Vladimir Poetin de maatregelen om het virus in te dammen alweer versoepelen. Misschien geen hele handige zet, maar Jelle Brandt Corstius denkt dat Poetin op deze manier wil laten zien dat hij de boel onder controle heeft. "Maar dat is niet het geval," aldus Brandt Corstius.

Bekijk het gesprek met Jelle Brandt Corstius in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Jelle Brandt Corstius in <em>M</em>: &quot;<em>Vladimir Poetin</em> heeft corona niet onder controle&quot; Hieronder zie je een kort fragment uit M. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken bij Gids.tv. Hoewel er nog dagelijks duizenden coronabesmettingen worden vastgesteld in Rusland, gaat Vladimir Poetin de maatregelen om het virus in te dammen alweer versoepelen. Misschien geen hele handige zet, maar Jelle Brandt Corstius denkt dat Poetin op deze manier wil laten zien dat hij de boel onder controle heeft. "Maar dat is niet het geval," aldus Brandt Corstius. Bekijk het gesprek met Jelle Brandt Corstius in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Derk Sauer vanuit Rusland: 'Het loopt redelijk uit de hand' Bekijk deze video »
Talkshow :
Jelle Brandt Corstius in M: "Vladimir Poetin heeft corona niet onder controle"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jelle Brandt Corstius in M: "Vladimir Poetin heeft corona niet onder controle" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV