Beau gemist? Frank en Ronald de Boer blikken terug op jeugd bij Ajax

Beau gemist? Frank en Ronald de Boer blikken terug op jeugd bij Ajax

Hieronder zie je een kort fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De beroemde tweelingbroertjes Frank en Ronald de Boer worden vrijdag 50 jaar. De voormalige voetballers zitten aan tafel bij Beau om terug te blikken op hun jeugd en het begin van hun carrière. Ze hadden veel steun aan elkaar, bijvoorbeeld bij de jeugd van Ajax, maar de twee konden ook flink de strijd met elkaar aangaan.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Frank en Ronald de Boer blikken terug op jeugd bij Ajax Hieronder zie je een kort fragment uit Beau. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De beroemde tweelingbroertjes Frank en Ronald de Boer worden vrijdag 50 jaar. De voormalige voetballers zitten aan tafel bij Beau om terug te blikken op hun jeugd en het begin van hun carrière. Ze hadden veel steun aan elkaar, bijvoorbeeld bij de jeugd van Ajax, maar de twee konden ook flink de strijd met elkaar aangaan. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Zien: Beau van Erven Dorens heeft "totaal geen vertrouwen" in moraal burger Bekijk deze video » Beau gemist? Saskia Belleman legt uit: wie is wie in zaak-Ridouan Taghi? Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Frank en Ronald de Boer blikken terug op jeugd bij Ajax

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Frank en Ronald de Boer blikken terug op jeugd bij Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV