Video: Leden Metropole Orkest spelen live muziek bij verpleeghuizen

Video: Leden Metropole Orkest spelen live muziek bij verpleeghuizen

Het Metropole Orkest bestaat 75 jaar en door het coronavirus wordt dit op een bijzondere manier gevierd. Er is een speciale cd uitgebracht en de leden van het orkest bieden deze aan in verpleeghuizen. En natuurlijk spelen ze ook even een muziekstuk om de ouderen te vermaken.

Bekijk de video van het AD over het Metropole Orkest hieronder.

Video: Leden <em>Metropole Orkest</em> spelen live muziek bij verpleeghuizen Het Metropole Orkest bestaat 75 jaar en door het coronavirus wordt dit op een bijzondere manier gevierd. Er is een speciale cd uitgebracht en de leden van het orkest bieden deze aan in verpleeghuizen. En natuurlijk spelen ze ook even een muziekstuk om de ouderen te vermaken. Bekijk de video van het AD over het Metropole Orkest hieronder. Zien: NS Huisorkest speelt Wilhelmus om Koningsdag te vieren Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Metropole Orkest speelt het prachtige 'Parklane Serenade' Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Leden Metropole Orkest spelen live muziek bij verpleeghuizen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Leden Metropole Orkest spelen live muziek bij verpleeghuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier