De Weg Naar De Winst: Duncan Laurence weet nog precies hoe Arcade ontstond

De Weg Naar De Winst: Duncan Laurence weet nog precies hoe Arcade ontstond

Duncan Laurence kreeg het vorig jaar voor elkaar om het Eurovisie Songfestival te winnen, iets wat Nederland nog niet vaak is gelukt in het verleden. In de Songfestival-documentaire De Weg Naar De Winst blikt de zanger onder meer terug op deze overwinning, zo weet Duncan nog heel goed hoe zijn hit Arcade is ontstaan.

Bekijk het fragment van de documentaire De Weg Naar De Winst over het Songfestival hieronder.

De Songfestival-documentaire De Weg Naar De Winst is op donderdag 14 mei om 21.30 uur te zien op NPO 1. Heb je De Weg Naar De Winst gemist? Je kunt na de uitzending de documentaire terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Weg Naar De Winst</em>: Duncan Laurence weet nog precies hoe <em>Arcade</em> ontstond Duncan Laurence kreeg het vorig jaar voor elkaar om het Eurovisie Songfestival te winnen, iets wat Nederland nog niet vaak is gelukt in het verleden. In de Songfestival-documentaire De Weg Naar De Winst blikt de zanger onder meer terug op deze overwinning, zo weet Duncan nog heel goed hoe zijn hit Arcade is ontstaan. Bekijk het fragment van de documentaire De Weg Naar De Winst over het Songfestival hieronder. De Songfestival-documentaire De Weg Naar De Winst is op donderdag 14 mei om 21.30 uur te zien op NPO 1. Heb je De Weg Naar De Winst gemist? Je kunt na de uitzending de documentaire terugkijken bij Gids.tv. Beluister hier alvast de sneak peek van de nieuwe hit van Duncan Laurence: 'Someone Else’ Bekijk deze video » OG3NE verrast volgers met prachtige Songfestival-medley (video) Bekijk deze video »
TV :
De Weg Naar De Winst: Duncan Laurence weet nog precies hoe Arcade ontstond

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Weg Naar De Winst: Duncan Laurence weet nog precies hoe Arcade ontstond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV