Eerste beelden Beste Zangers Songfestival: donderdag bij AVROTROS

Eerste beelden Beste Zangers Songfestival: donderdag bij AVROTROS

Vanavond kunnen we weer genieten van Beste Zangers. Dit keer een speciale uitzending die in het teken staat van het Eurovisie Songfestival.

Emma Heesters, René Froger en meer
Oud-deelnemers als Lenny Kuhr, Maribelle, Franklin Brown en René Froger zingen Eurovisiehits samen met bekende fans als Thomas Berge, Emma Heesters en Kim-Lian van der Meij. Ook al gaat het Eurovisie Songfestival niet door, dat is nog geen reden het liedjesfestijn niet te vieren, moet AVROTROS gedacht hebben.

Bekijk de Beste Zangers-video met verschillende deelnemers aan het woord over het Songfestival

Beste Zangers - Songfestival is vanavond, donderdag 14 mei, om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Bekijk hieronder de eerste beelden, die Emma Heesters op haar Instagram deelt:

Eerste beelden <em>Beste Zangers</em> Songfestival: <em>donderdag</em> bij AVROTROS Vanavond kunnen we weer genieten van Beste Zangers. Dit keer een speciale uitzending die in het teken staat van het Eurovisie Songfestival. Emma Heesters, René Froger en meerOud-deelnemers als Lenny Kuhr, Maribelle, Franklin Brown en René Froger zingen Eurovisiehits samen met bekende fans als Thomas Berge, Emma Heesters en Kim-Lian van der Meij. Ook al gaat het Eurovisie Songfestival niet door, dat is nog geen reden het liedjesfestijn niet te vieren, moet AVROTROS gedacht hebben. RTL Boulevard: René Froger over zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival Bekijk deze video » Bekijk de Beste Zangers-video met verschillende deelnemers aan het woord over het Songfestival Beste Zangers - Songfestival is vanavond, donderdag 14 mei, om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Bekijk hieronder de eerste beelden, die Emma Heesters op haar Instagram deelt:
TV :
Eerste beelden Beste Zangers Songfestival: donderdag bij AVROTROS
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Beste Zangers Songfestival: donderdag bij AVROTROS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV