Netflix-docu over Jeffrey Epstein vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer

Netflix-docu over Jeffrey Epstein vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer

Multimiljonair Jeffrey Epstein werd in juli 2019 voor de tweede keer gearresteerd vanwege seks met minderjarige meisjes. Een aantal machtige vrienden, onder wie de Britse prins Andrew en de Amerikaanse president Donald Trump, zouden ook van Epsteins 'sekseilanden' gebruikgemaakt hebben.

Netflix
Op 10 augustus 2019 werd Epstein dood aangetroffen in zijn cel, maar wie vertelt nu de waarheid? De Netflix-docuserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich zoekt zijn zaak tot op de bodem uit. Nog altijd beschuldigen talloze vrouwen de overleden Epstein van seksueel misbruik. Ook de vraag of de dood van Epstein moord of zelfmoord was, is nog altijd niet opgehelderd.

De documentaireserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich is vanaf 27 mei te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Jeffrey Epstein: Filthy Rich hieronder.

Netflix-docu over <em>Jeffrey Epstein</em> vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer Multimiljonair Jeffrey Epstein werd in juli 2019 voor de tweede keer gearresteerd vanwege seks met minderjarige meisjes. Een aantal machtige vrienden, onder wie de Britse prins Andrew en de Amerikaanse president Donald Trump, zouden ook van Epsteins 'sekseilanden' gebruikgemaakt hebben. NetflixOp 10 augustus 2019 werd Epstein dood aangetroffen in zijn cel, maar wie vertelt nu de waarheid? De Netflix-docuserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich zoekt zijn zaak tot op de bodem uit. Nog altijd beschuldigen talloze vrouwen de overleden Epstein van seksueel misbruik. Ook de vraag of de dood van Epstein moord of zelfmoord was, is nog altijd niet opgehelderd. De documentaireserie Jeffrey Epstein: Filthy Rich is vanaf 27 mei te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Jeffrey Epstein: Filthy Rich hieronder. Bekijk ook "Er staat me niks van bij": Prins Andrew weet niet of hij seks had met Virginia Giuffre Bekijk deze video » Nieuwe opgedoken foto maakt problemen prins Andrew nog groter Bekijk deze video »
Trailer :
Netflix-docu over Jeffrey Epstein vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Netflix-docu over Jeffrey Epstein vanaf 27 mei te zien: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV