Bekijk LIVE: extra NOS Studio Voetbal over kort geding Cambuur en De Graafschap

Bekijk LIVE: extra NOS Studio Voetbal over kort geding Cambuur en De Graafschap

Bekijk LIVE: extra NOS Studio Voetbal over kort geding <em>Cambuur</em> en <em>De Graafschap</em> De NOS zendt donderdagavond online een extra aflevering uit van Studio Voetbal. Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Jeroen van Stekelenburg schuiven aan bij presentator Sjoerd van Ramshorst om te praten over het kort geding dat Cambuur en De Graafschap hebben aangespannen tegen de KNVB. Rond 19.00 uur horen de clubs of ze alsnog mogen promoveren naar de Eredivisie. Bekijk de extra uitzending van NOS Studio Voetbal hierboven. De uitzending begint om 19.00 uur. Bekijk ook Video: SC Cambuur-trainer Henk de Jong spreekt schande van beslissing KNVB Bekijk deze video » Beau gemist? Hans Kraay Jr. denkt dat SC Cambuur en De Graafschap een kans maken tegen de KNVB Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: extra NOS Studio Voetbal over kort geding Cambuur en De Graafschap

De NOS zendt donderdagavond online een extra aflevering uit van Studio Voetbal. Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Jeroen van Stekelenburg schuiven aan bij presentator Sjoerd van Ramshorst om te praten over het kort geding dat Cambuur en De Graafschap hebben aangespannen tegen de KNVB. Rond 19.00 uur horen de clubs of ze alsnog mogen promoveren naar de Eredivisie.

Bekijk de extra uitzending van NOS Studio Voetbal hierboven. De uitzending begint om 19.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: extra NOS Studio Voetbal over kort geding Cambuur en De Graafschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV