NOS: terugbetaling voor geannuleerde vluchten toch mogelijk (video)

NOS: terugbetaling voor geannuleerde vluchten toch mogelijk (video)

De Europese Commissie heeft bepaald dat reizigers van wie de vlucht wegens corona is geannuleerd toch hun geld terug kunnen krijgen. Voorheen was het in Nederland alleen mogelijk om een voucher te krijgen, waarmee je later een nieuwe vlucht kon boeken.

Geldnood
Nu heeft de Europese Commissie dus toch anders bepaald. Luchtvaartmaatschappijen moeten klanten in ieder geval de optie bieden om het geld terug te geven. Het kabinet moedigt reizigers wel aan om alsnog akkoord te gaan met een voucher. Op die manier komen de luchtvaartmaatschappijen minder snel in geldnood.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder.

<em>NOS</em>: terugbetaling voor geannuleerde vluchten toch mogelijk (video) De Europese Commissie heeft bepaald dat reizigers van wie de vlucht wegens corona is geannuleerd toch hun geld terug kunnen krijgen. Voorheen was het in Nederland alleen mogelijk om een voucher te krijgen, waarmee je later een nieuwe vlucht kon boeken. GeldnoodNu heeft de Europese Commissie dus toch anders bepaald. Luchtvaartmaatschappijen moeten klanten in ieder geval de optie bieden om het geld terug te geven. Het kabinet moedigt reizigers wel aan om alsnog akkoord te gaan met een voucher. Op die manier komen de luchtvaartmaatschappijen minder snel in geldnood. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Bekijk ook 5 Uur Live: "Vraag geen geld terug aan luchtvaart, anders vallen bedrijven om" Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS: terugbetaling voor geannuleerde vluchten toch mogelijk (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS: terugbetaling voor geannuleerde vluchten toch mogelijk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV