Zien: Koning Willem-Alexander zorgt opnieuw voor commotie

Zien: Koning Willem-Alexander zorgt opnieuw voor commotie

Zien: <em>Koning Willem-Alexander</em> zorgt opnieuw voor commotie De 4,7 miljoen euro subsidie die koning Willem-Alexander krijgt voor Kroondomein Het Loo is onrechtmatig verleend. Dit stellen drie juristen op basis van de subsidiebeschikking die het tv-programma Zembla in handen heeft. Nieuwe informatieShownieuws sprak met koningshuisdeskundige Sandra Schuurhof. Zembla meent namelijk dat de overheid de koning vrijstelt van belangrijke voorwaarden en dat is volgens de experts natuurlijk in strijd met de wet. Bekijk het hele item van Shownieuws over het koningshuis in de video hierboven. Sander van de Pavert (LuckyTV) laat in Jinek verschillende Willy's zien Bekijk deze video » Zien: koning Willem-Alexander eindelijk weer bijgeknipt door de kapper Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Koning Willem-Alexander zorgt opnieuw voor commotie

De 4,7 miljoen euro subsidie die koning Willem-Alexander krijgt voor Kroondomein Het Loo is onrechtmatig verleend. Dit stellen drie juristen op basis van de subsidiebeschikking die het tv-programma Zembla in handen heeft.

Nieuwe informatie
Shownieuws sprak met koningshuisdeskundige Sandra Schuurhof. Zembla meent namelijk dat de overheid de koning vrijstelt van belangrijke voorwaarden en dat is volgens de experts natuurlijk in strijd met de wet.

Bekijk het hele item van Shownieuws over het koningshuis in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koning Willem-Alexander zorgt opnieuw voor commotie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV