Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy geeft een ode aan Duncan Laurence met 'Arcade'

Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy geeft een ode aan Duncan Laurence met 'Arcade'

Talkshow M gemist? <em>Jeangu Macrooy</em> geeft een ode aan <em>Duncan Laurence</em> met 'Arcade' Aanstaande zaterdag zou de grote dag zijn en mocht Jeangu Macrooy optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Helaas kon hij vanwege de crisis zijn prachtige inzending 'Grow' dit jaar niet zingen. Wel coverde Jeangu donderdagavond bij M het nummer 'Arcade' van Duncan Laurence. Bekijk het optreden in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Wat kunnen we verwachten van Eurovision: Europe Shine a Light? Bekijk deze video » Jeangu Macrooy bezig met nieuw Songfestival-lied: "Behoefte aan iets vrolijks" Bekijk deze video »
Entertainment :
Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy geeft een ode aan Duncan Laurence met 'Arcade'

Aanstaande zaterdag zou de grote dag zijn en mocht Jeangu Macrooy optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Helaas kon hij vanwege de crisis zijn prachtige inzending 'Grow' dit jaar niet zingen. Wel coverde Jeangu donderdagavond bij M het nummer 'Arcade' van Duncan Laurence.

Bekijk het optreden in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy geeft een ode aan Duncan Laurence met 'Arcade' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV