Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar"

Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar"

UPDATE 4 juni: lichaam gevonden in Scheveningen, gaat vermoedelijk om vijfde surfer

De pas 22-jarige surfer Max kwam deze week om het leven tijdens het surfdrama in Scheveningen. Zijn stiefvader Diederik Festen reageert: "Het was echt iemand die kon binden en mensen bij elkaar bracht, echt een goedzak."

App-contact
Afgelopen maandagmiddag hadden ze nog contact: "Max liet weten dat hij zou gaan golfsurfen." Later die avond, toen Festen had gehoord dat er iets gebeurd was in Scheveningen, appte hij hem opnieuw: "Ik stuurde dat ik hoopte dat hij ergens anders was. Dat was hij niet..." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Stiefvader omgekomen surfer <em>Max</em>: &quot;Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar&quot; UPDATE 4 juni: lichaam gevonden in Scheveningen, gaat vermoedelijk om vijfde surfer De pas 22-jarige surfer Max kwam deze week om het leven tijdens het surfdrama in Scheveningen. Zijn stiefvader Diederik Festen reageert: "Het was echt iemand die kon binden en mensen bij elkaar bracht, echt een goedzak." App-contactAfgelopen maandagmiddag hadden ze nog contact: "Max liet weten dat hij zou gaan golfsurfen." Later die avond, toen Festen had gehoord dat er iets gebeurd was in Scheveningen, appte hij hem opnieuw: "Ik stuurde dat ik hoopte dat hij ergens anders was. Dat was hij niet..." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: bloemenzee voor omgekomen surfers Scheveningen, nabestaanden emotioneel Bekijk deze video » Video: bekijk eerbetoon aan omgekomen surfers in Scheveningen Bekijk deze video »
TV :
Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stiefvader omgekomen surfer Max: "Hij kon binden en bracht mensen bij elkaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV