Zien: Thomas Berge zingt 'Arcade' tijdens het Beste Zangers Songfestival

Zien: Thomas Berge zingt 'Arcade' tijdens het Beste Zangers Songfestival

Zien: <em>Thomas Berge</em> zingt 'Arcade' tijdens het <em>Beste Zangers Songfestival</em> De tweede halve finale van het Songfestival zou donderdagavond plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. De AVROTROS kwam met een bijzonder alternatief, namelijk het Beste Zangers Songfestival. Bekijk hier het optreden van Emma Beste Zangers Songfestival gemist? Emma Heesters zingt 'Net als toen' Bekijk deze video » Verbaasde kijkersDe Beste Zangers nodigde oud-kandidaten en andere artiesten uit. De Twentse zanger Thomas Berge durfde het aan om het winnende nummer 'Arcade' van Duncan Laurence te zingen. ''Stuur Thomas naar het Songfestival!'' aldus Maribelle na afloop. Ook op Twitter waren de mensen erg enthousiast. Beste Zangers gemist? Je kunt de speciale uitzending die in het teken stond van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. OG3NE verrast volgers met prachtige Songfestival-medley (video) Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy geeft een ode aan Duncan Laurence met 'Arcade' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Thomas Berge zingt 'Arcade' tijdens het Beste Zangers Songfestival

De tweede halve finale van het Songfestival zou donderdagavond plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. De AVROTROS kwam met een bijzonder alternatief, namelijk het Beste Zangers Songfestival.

Bekijk hier het optreden van Emma

Verbaasde kijkers
De Beste Zangers nodigde oud-kandidaten en andere artiesten uit. De Twentse zanger Thomas Berge durfde het aan om het winnende nummer 'Arcade' van Duncan Laurence te zingen. ''Stuur Thomas naar het Songfestival!'' aldus Maribelle na afloop. Ook op Twitter waren de mensen erg enthousiast.

Beste Zangers gemist? Je kunt de speciale uitzending die in het teken stond van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thomas Berge zingt 'Arcade' tijdens het Beste Zangers Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV