Beste Zangers Songfestival: René Froger met 'Nooit meer zonder jou'

Beste Zangers Songfestival: René Froger met 'Nooit meer zonder jou'

In de Songfestival-special van Beste Zangers verraste René Froger gastvrouw Edsilia Rombley met 'Nooit meer zonder jou', een vertaling van haar Songfestivalnummer 'On Top of the World', waarmee ze de finale in 2007 echter niet wist te halen.

Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival-special van Beste Zangers. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers - Songfestival terugkijken op Gids.tv.

Zwoele vertolking
Froger kon er met zijn warme stemgeluid een zwoele vertolking van maken op de zonnige locatie van Beste Zangers, en dat deed hij dan ook met volle overgave. Na een lange opbouw kon Froger aan het eind van het nummer echter losgaan: hij bouwde er een feestje van met de overige deelnemers aan de Songfestival-special van Beste Zangers.

Bekijk het optreden van René Froger in de Songfestival-special van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers Songfestival</em>: René Froger met 'Nooit meer zonder jou' In de Songfestival-special van Beste Zangers verraste René Froger gastvrouw Edsilia Rombley met 'Nooit meer zonder jou', een vertaling van haar Songfestivalnummer 'On Top of the World', waarmee ze de finale in 2007 echter niet wist te halen. Hieronder zie je een fragment uit de Songfestival-special van Beste Zangers. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers - Songfestival terugkijken op Gids.tv. Zwoele vertolkingFroger kon er met zijn warme stemgeluid een zwoele vertolking van maken op de zonnige locatie van Beste Zangers, en dat deed hij dan ook met volle overgave. Na een lange opbouw kon Froger aan het eind van het nummer echter losgaan: hij bouwde er een feestje van met de overige deelnemers aan de Songfestival-special van Beste Zangers. Bekijk het optreden van René Froger in de Songfestival-special van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Zien: Thomas Berge zingt 'Arcade' tijdens het Beste Zangers Songfestival Bekijk deze video » Beste Zangers Songfestival: Lenny Kuhr zingt 'Birds' van Anouk Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers Songfestival: René Froger met 'Nooit meer zonder jou'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers Songfestival: René Froger met 'Nooit meer zonder jou' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV