Duncan Laurence lanceert videoclip bij Someone Else

Duncan Laurence lanceert videoclip bij Someone Else

Duncan Laurence lanceert videoclip bij <em>Someone Else</em> Duncan Laurence heeft deze week zijn allereerste EP gelanceerd: Worlds On Fire. Dat gebeurde uiteraard niet geheel toevallig in de week dat het Eurovisie Songfestival eigenlijk zou plaatsvinden. Het is te hopen dat zijn nieuwe muziek, ondanks het niet doorgaan van het festival, toch de nodige aandacht zal krijgen. Bekijk hierboven de videoclip bij de single Someone Else. Bekijk ook De Weg Naar De Winst: Duncan Laurence weet nog precies hoe Arcade ontstond Bekijk deze video »
Muziek :
Duncan Laurence lanceert videoclip bij Someone Else

Duncan Laurence heeft deze week zijn allereerste EP gelanceerd: Worlds On Fire. Dat gebeurde uiteraard niet geheel toevallig in de week dat het Eurovisie Songfestival eigenlijk zou plaatsvinden. Het is te hopen dat zijn nieuwe muziek, ondanks het niet doorgaan van het festival, toch de nodige aandacht zal krijgen. Bekijk hierboven de videoclip bij de single Someone Else.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence lanceert videoclip bij Someone Else of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV