The Dateables: Kick leest romantisch gedicht voor aan zijn date Nikita

The Dateables: Kick leest romantisch gedicht voor aan zijn date Nikita

Hieronder zie je een fragment uit The Dateables. Je kunt ook de hele uitzending van The Dateables terugkijken op Gids.tv.

De 21-jarige Kick is gekoppeld aan Nikita en het lijkt erop dat de twee elkaar wel zien zitten. De romantische Kick is een echte poëet en heeft dan ook een prachtig gedicht voor haar gemaakt, dat hij graag aan haar voorleest…

Bekijk het fragment hieronder. The Dateables is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Dateables terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Dateables</em>: Kick leest romantisch gedicht voor aan zijn date Nikita Hieronder zie je een fragment uit The Dateables. Je kunt ook de hele uitzending van The Dateables terugkijken op Gids.tv. De 21-jarige Kick is gekoppeld aan Nikita en het lijkt erop dat de twee elkaar wel zien zitten. De romantische Kick is een echte poëet en heeft dan ook een prachtig gedicht voor haar gemaakt, dat hij graag aan haar voorleest… Bekijk het fragment hieronder. The Dateables is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Dateables terugkijken bij Gids.tv. The Dateables: Eerste kus voor Annemari en nieuwe liefde Steffen Bekijk deze video »
TV :
The Dateables: Kick leest romantisch gedicht voor aan zijn date Nikita

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Dateables: Kick leest romantisch gedicht voor aan zijn date Nikita of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV