Het beste van het songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van het songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van het songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voordat in heel Europa om 21:00 uur het Songfestival-alternatief 'Europe Shine a Light' begint, blikken bekende Nederlanders terug op de rijke geschiedenis van het Eurovisie Songfestival. KlassiekersWat betekent het evenement voor hen? Wat vinden ze van de grootste Nederlandse en internationale songfestivalklassiekers? En hoe zit het met hun eurovisie-kennis? ArchiefHet Eurovisie Songfestival heeft een geweldig archief van deelnemers met onvergetelijke nummers. Wie kent er niet Waterloo van ABBA, Ding-a-dong van Teach-In of Eurphoria van Loreen? Songfestival 2020: Eurovision: Europe Shine A Light start zaterdag: Edsilia Rombley vertelt meer Bekijk deze video » Zaterdag: Chantal Janzen & Edsilia Rombley over songfestivalshow Eurovision: Europe Shine A Light Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Voordat in heel Europa om 21:00 uur het Songfestival-alternatief 'Europe Shine a Light' begint, blikken bekende Nederlanders terug op de rijke geschiedenis van het Eurovisie Songfestival.

Klassiekers
Wat betekent het evenement voor hen? Wat vinden ze van de grootste Nederlandse en internationale songfestivalklassiekers? En hoe zit het met hun eurovisie-kennis?

Archief
Het Eurovisie Songfestival heeft een geweldig archief van deelnemers met onvergetelijke nummers. Wie kent er niet Waterloo van ABBA, Ding-a-dong van Teach-In of Eurphoria van Loreen?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het beste van het songfestival gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV