Eurovision: Europe Shine a Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eurovision: Europe Shine a Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eurovision: Europe Shine a Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending In plaats van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam is vanavond in heel Europa een alternatief tv-programma te zien, waarin de deelnemers die er eigenlijk bij zouden zijn in de schijnwerpers worden gezet. Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit presenteren de uitzending vanuit een lege studio in Hilversum. CoronavirusVanwege het coronavirus is het Songfestival in Nederland, na de winst van Duncan Laurence een jaar geleden, uitgesteld tot 2021. De inzendingen van dit jaar mogen dan niet opnieuw meedoen.Sommige landen zullen wel dezelfde artiesten sturen, maar er zijn ook deelnemers die pech hebben. FragmentenOm de teleurstelling voor fans een deelnemers een beetje te verzachten worden fragmenten van alle 41 deelnemers getoond. Gezamenlijk zingen ze ook een bijzondere uitvoering van een eerdere Songfestivalhit. Oud-deelnemersBekende oud-Songfestivaldeelnemers treden vanuit hun eigen land op met nummers uit het verleden en er wordt uitgebreid stilgestaan bij de mensen in Europa die zijn getroffen door het coronavirus en hulpverleners die deze crisis bestrijden. Jinek gemist? Chantal Janzen over Songfestival: "Zuur voor artiesten" Bekijk deze video » Video: Nikkie de Jager interviewt Jeangu Macrooy over Songfestival: ‘Zeker niet Grow deel 2’ Bekijk deze video » Edsilia Rombley vreest voor toekomst Songfestival: ‘Wanneer komt een vaccin?’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In plaats van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam is vanavond in heel Europa een alternatief tv-programma te zien, waarin de deelnemers die er eigenlijk bij zouden zijn in de schijnwerpers worden gezet. Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit presenteren de uitzending vanuit een lege studio in Hilversum.

Coronavirus
Vanwege het coronavirus is het Songfestival in Nederland, na de winst van Duncan Laurence een jaar geleden, uitgesteld tot 2021. De inzendingen van dit jaar mogen dan niet opnieuw meedoen.Sommige landen zullen wel dezelfde artiesten sturen, maar er zijn ook deelnemers die pech hebben.

Fragmenten
Om de teleurstelling voor fans een deelnemers een beetje te verzachten worden fragmenten van alle 41 deelnemers getoond. Gezamenlijk zingen ze ook een bijzondere uitvoering van een eerdere Songfestivalhit.

Oud-deelnemers
Bekende oud-Songfestivaldeelnemers treden vanuit hun eigen land op met nummers uit het verleden en er wordt uitgebreid stilgestaan bij de mensen in Europa die zijn getroffen door het coronavirus en hulpverleners die deze crisis bestrijden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eurovision: Europe Shine a Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV