Songfestival: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video)

Songfestival: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video)

Kijk hier zaterdag vanaf 21.00 uur LIVE naar Europe Shine A Light

Vanavond was het eigenlijk tijd geweest voor het Eurovisie Songfestival, dat dankzij de winst van Duncan Laurence in Rotterdam zou plaatsvinden. Maar helaas, door het coronavirus moet dit feest worden uitgesteld. Maar het is zeker een goed moment om even terug te blikken.

Van draaiorgel tot indianentooi
Want lang niet elke inzending van Nederland werd de afgelopen jaren even goed ontvangen als het winnende Arcade. Zo hadden we Sieneke, die voor heel wat commotie zorgde met haar draaiorgel, zo ook Joan Franka met haar indianentooi. En de meiden van Treble zorgden met hun eigen taal ook voor heel wat gemengde reacties…

Bekijk een compilatie van de meest opvallende inzendingen van Nederland voor het Eurovisie Songfestival van de afgelopen jaren in de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Songfestival</em>: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video) Kijk hier zaterdag vanaf 21.00 uur LIVE naar Europe Shine A Light Vanavond was het eigenlijk tijd geweest voor het Eurovisie Songfestival, dat dankzij de winst van Duncan Laurence in Rotterdam zou plaatsvinden. Maar helaas, door het coronavirus moet dit feest worden uitgesteld. Maar het is zeker een goed moment om even terug te blikken. Van draaiorgel tot indianentooiWant lang niet elke inzending van Nederland werd de afgelopen jaren even goed ontvangen als het winnende Arcade. Zo hadden we Sieneke, die voor heel wat commotie zorgde met haar draaiorgel, zo ook Joan Franka met haar indianentooi. En de meiden van Treble zorgden met hun eigen taal ook voor heel wat gemengde reacties… Bekijk een compilatie van de meest opvallende inzendingen van Nederland voor het Eurovisie Songfestival van de afgelopen jaren in de video van RTL Boulevard hieronder. Jan Smit is sterker dan ooit en klaar voor het Songfestival: "Het gaat goed met mij" Bekijk deze video » Chantal Janzen vindt presenteren van Eurovision Europe Shine A Light spannend: "Als de verbinding maar goed blijft" Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV