Hilarisch: Will Ferrell schittert in Volcano Man uit Netflix-comedy over Songfestival

Hilarisch: Will Ferrell schittert in Volcano Man uit Netflix-comedy over Songfestival

Het Songfestival gaat niet door, maar binnenkort is er een mooi alternatief. De film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is vanaf 26 juni te zien op Netflix, maar er is nu al een videoclip uitgebracht die alles met de film te maken heeft. De comedy staat in het teken van alle gekte rond het Eurovisie Songfestival, en dat is duidelijk te zien in de clip van Volcano Man.

Zou Volcano Man echt Songfestival kunnen winnen?
Het verhaal van de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga draait om Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee artiesten uit IJsland. Zij krijgen de kans van hun leven om op te treden op het Songfestival, en er gebeurt van alles tijdens dit avontuur. Volcano Man moet hun hit worden, en dit liedje zou eerlijk gezegd niet misstaan op het echte Songfestival. De hoofdrollen worden gespeeld door Will Ferrell en Rachel McAdams. Ook onder anderen Pierce Brosnan, Demi Lovato en Graham Norton zullen in de film te zien zijn.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is vanaf 26 juni te zien bij Netflix. Hieronder kun je alvast de videoclip van Volcano Man bekijken.

Hilarisch: Will Ferrell schittert in <em>Volcano Man</em> uit Netflix-comedy over Songfestival Het Songfestival gaat niet door, maar binnenkort is er een mooi alternatief. De film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is vanaf 26 juni te zien op Netflix, maar er is nu al een videoclip uitgebracht die alles met de film te maken heeft. De comedy staat in het teken van alle gekte rond het Eurovisie Songfestival, en dat is duidelijk te zien in de clip van Volcano Man. Zou Volcano Man echt Songfestival kunnen winnen?Het verhaal van de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga draait om Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee artiesten uit IJsland. Zij krijgen de kans van hun leven om op te treden op het Songfestival, en er gebeurt van alles tijdens dit avontuur. Volcano Man moet hun hit worden, en dit liedje zou eerlijk gezegd niet misstaan op het echte Songfestival. De hoofdrollen worden gespeeld door Will Ferrell en Rachel McAdams. Ook onder anderen Pierce Brosnan, Demi Lovato en Graham Norton zullen in de film te zien zijn. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is vanaf 26 juni te zien bij Netflix. Hieronder kun je alvast de videoclip van Volcano Man bekijken. Songfestival: Dit waren de meest spraakmakende Nederlandse inzendingen (video) Bekijk deze video » Nikkie Tutorials klaar voor Songfestival: "Today is the day!" Bekijk deze video »
Film :
Hilarisch: Will Ferrell schittert in Volcano Man uit Netflix-comedy over SongfestivalCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Will Ferrell schittert in Volcano Man uit Netflix-comedy over Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier