Louis van Gaal gaat langs bij Ajax: ''Jullie speelden vroeger beter'' (video)

Louis van Gaal gaat langs bij Ajax: ''Jullie speelden vroeger beter'' (video)

<em>Louis van Gaal</em> gaat langs bij Ajax: ''Jullie speelden vroeger beter'' (video) Er is een nieuwe biografie geschreven over de succesvolle voetbaltrainer Louis van Gaal. Deze kwam de ex-trainer van Ajax persoonlijk overhandigen aan de spelers, staf en directie van de Amsterdamse club. De voormalig bondscoach maakte van de gelegenheid gebruik om de selectie (op z'n Van Gaals) toe te spreken. Bekijk de beelden van AFC Ajax in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Johan Derksen walgt van Louis van Gaal: 'Alleen maar ik, ik, ik, ik' Bekijk deze video » 'Rare vogel' Louis van Gaal krijgt kritiek in biografie: "Niet mee eens" Bekijk deze video »
Voetbal :
Louis van Gaal gaat langs bij Ajax: ''Jullie speelden vroeger beter'' (video)

Er is een nieuwe biografie geschreven over de succesvolle voetbaltrainer Louis van Gaal. Deze kwam de ex-trainer van Ajax persoonlijk overhandigen aan de spelers, staf en directie van de Amsterdamse club. De voormalig bondscoach maakte van de gelegenheid gebruik om de selectie (op z'n Van Gaals) toe te spreken.

Bekijk de beelden van AFC Ajax in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis van Gaal gaat langs bij Ajax: ''Jullie speelden vroeger beter'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV