Boer zoekt Vrouw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt Vrouw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende vier zondagen gaat Yvon Jaspers langs bij oud-deelnemers van Boer zoekt Vrouw in Boer zoekt Vrouw Special, elke zondag om 20:25 uur op NPO 1. Hoe is het nu met?Het is ruim 15 jaar na het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers heeft met de meeste boeren contact gehouden. Sommigen zijn ook nog regelmatig te zien in de media, maar de meesten niet. Daarom gaat Yvon bij een aantal langs om te zien hoe het nu met ze gaat. BoerenZo gaat Yvon terug naar boer Henk (seizoen 6) die bij Fiona de ware liefde vond. Inmiddels hebben ze drie kinderen. En naar boer Jan (seizoen 3) in Friesland, die het tijdens de logeerweek niet meer zag zitten en eenzaam zijn weiland in banjerde maar later gelukkig werd met Pauline. En wat heeft het leven boer Aad (2012) gebracht? Boer zoekt vrouw: Nienke verhuist misschien al snel naar de boerderij van Jan Bekijk deze video » RTL Boulevard: Boer Bastiaan wil snel gezin stichten met Milou Bekijk deze video » Hierdoor is Yvon Jaspers altijd snel bij de boeren als er iets spannends gebeurt (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

De komende vier zondagen gaat Yvon Jaspers langs bij oud-deelnemers van Boer zoekt Vrouw in Boer zoekt Vrouw Special, elke zondag om 20:25 uur op NPO 1.

Hoe is het nu met?
Het is ruim 15 jaar na het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers heeft met de meeste boeren contact gehouden. Sommigen zijn ook nog regelmatig te zien in de media, maar de meesten niet. Daarom gaat Yvon bij een aantal langs om te zien hoe het nu met ze gaat.

Boeren
Zo gaat Yvon terug naar boer Henk (seizoen 6) die bij Fiona de ware liefde vond. Inmiddels hebben ze drie kinderen. En naar boer Jan (seizoen 3) in Friesland, die het tijdens de logeerweek niet meer zag zitten en eenzaam zijn weiland in banjerde maar later gelukkig werd met Pauline. En wat heeft het leven boer Aad (2012) gebracht?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw Special gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV