All You Need Is Love: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag

All You Need Is Love: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag

<em>All You Need Is Love</em>: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag Tijdens de coronacrisis gaan veel verjaardagen niet door. Ook die van ome Kees leek in het water te vallen. Toch bleefde hij dankzij Robert ten Brink een onvergetelijke verjaardag ondanks de coronamaatregelen. Vanaf zijn balkon kon Kees meegenieten van het spektakel. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love terug bij Gids.tv All You Need Is Love: Monique ontvangt lieve Moederdag boodschap Bekijk deze video » Nieuwe beelden All You Need Is Love: Familie dineert in 1,5 meter-restaurant Bekijk deze video »
TV :
All You Need Is Love: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag

Tijdens de coronacrisis gaan veel verjaardagen niet door. Ook die van ome Kees leek in het water te vallen. Toch bleefde hij dankzij Robert ten Brink een onvergetelijke verjaardag ondanks de coronamaatregelen. Vanaf zijn balkon kon Kees meegenieten van het spektakel.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love terug bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: Ome Kees beleeft een geweldige verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV