Hoera! Máxima blaast 49 kaarsjes uit en viert verjaardag thuis

Hoera! Máxima blaast 49 kaarsjes uit en viert verjaardag thuis

Koningin Máxima viert vandaag, zondag 17 mei 2020, haar 49e verjaardag thuis op Huis ten Bosch met haar gezin. De verjaardag is in huiselijke kring, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Boodschap voor heel Europa
De avond voor Máxima's 49e verjaardag was het koninklijk gezin nog actief op social media toen de familie kort voor aanvang van het alternatieve songfestivalprogramma Eurovision: Europe Shine a Light een foto plaatste met daarin een boodschap voor heel Europa. Bekijk de foto met boodschap hieronder.

Blauw Bloed-mode-expert Josine Droogendijk neemt regelmatig de outfits van Máxima onder de loep. Bekijk hieronder de video waarin de koningin naar de Verenigde Staten vloog voor de jaarvergadering van de Wereldbank.

Hoera! <em>Máxima</em> blaast <em>49 kaarsjes</em> uit en viert <em>verjaardag</em> thuis Koningin Máxima viert vandaag, zondag 17 mei 2020, haar 49e verjaardag thuis op Huis ten Bosch met haar gezin. De verjaardag is in huiselijke kring, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Boodschap voor heel EuropaDe avond voor Máxima's 49e verjaardag was het koninklijk gezin nog actief op social media toen de familie kort voor aanvang van het alternatieve songfestivalprogramma Eurovision: Europe Shine a Light een foto plaatste met daarin een boodschap voor heel Europa. Bekijk de foto met boodschap hieronder. Blauw Bloed-mode-expert Josine Droogendijk neemt regelmatig de outfits van Máxima onder de loep. Bekijk hieronder de video waarin de koningin naar de Verenigde Staten vloog voor de jaarvergadering van de Wereldbank.
Royals :
Hoera! Máxima blaast 49 kaarsjes uit en viert verjaardag thuis
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoera! Máxima blaast 49 kaarsjes uit en viert verjaardag thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV