Kijktip: Vierdelige Boer zoekt Vrouw Special vanaf zondag te zien bij NPO 1

Kijktip: Vierdelige Boer zoekt Vrouw Special vanaf zondag te zien bij NPO 1

Hoe gaat het met de boeren na hun deelname aan Boer zoekt vrouw? En hoe kijken ze terug op hun avontuur? Presentatrice Yvon Jaspers vraagt het een aantal van hen persoonlijk. Ze gaat eerst bij Steffi, Marnix en Henk op de koffie.

Vierdelige special
Het seizoen van Boer zoekt vrouw zit erop, maar Yvon Jaspers is nog lang niet klaar. In de vierdelige Boer zoekt vrouw special gaat ze op bezoek bij negen oud-deelnemers. Bekijk hieronder een fragment uit Boer zoekt vrouw special.

Het eerste deel van de Boer zoekt vrouw special is vanavond, zondag 17 mei, om 20:25 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: Vierdelige <em>Boer zoekt Vrouw Special</em> vanaf zondag te zien bij NPO 1 Hoe gaat het met de boeren na hun deelname aan Boer zoekt vrouw? En hoe kijken ze terug op hun avontuur? Presentatrice Yvon Jaspers vraagt het een aantal van hen persoonlijk. Ze gaat eerst bij Steffi, Marnix en Henk op de koffie. Vierdelige specialHet seizoen van Boer zoekt vrouw zit erop, maar Yvon Jaspers is nog lang niet klaar. In de vierdelige Boer zoekt vrouw special gaat ze op bezoek bij negen oud-deelnemers. Bekijk hieronder een fragment uit Boer zoekt vrouw special. Het eerste deel van de Boer zoekt vrouw special is vanavond, zondag 17 mei, om 20:25 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kijktip: Vierdelige Boer zoekt Vrouw Special vanaf zondag te zien bij NPO 1
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Vierdelige Boer zoekt Vrouw Special vanaf zondag te zien bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV