Viral in 100 dagen voor de klas: "Dans als een hoer"

Viral in 100 dagen voor de klas: "Dans als een hoer"

In 100 dagen voor de klas ervaren presentatoren Tim den Besten en Nicolaas Veul hoe het is om voor de klas te zien. Uiteraard heb je op school een voorbeeldfunctie als docent, maar tegenwoordig moeten leraren ook oppassen wat ze op hun social media laten zien. Den Besten en Veul waren zich daar nog niet helemaal van bewust en gingen op de school viral met een hilarisch filmpje: "Dans als een hoer."

Bekijk het fragment uit 100 voor de klas hieronder. Je kunt hier de hele aflevering van 100 dagen voor de klas terugkijken.

100 dagen voor de klas is elke donderdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van 100 dagen voor de klas terugkijken bij Gids.tv.

Viral in <em>100 dagen voor de klas</em>: &quot;Dans als een hoer&quot; In 100 dagen voor de klas ervaren presentatoren Tim den Besten en Nicolaas Veul hoe het is om voor de klas te zien. Uiteraard heb je op school een voorbeeldfunctie als docent, maar tegenwoordig moeten leraren ook oppassen wat ze op hun social media laten zien. Den Besten en Veul waren zich daar nog niet helemaal van bewust en gingen op de school viral met een hilarisch filmpje: "Dans als een hoer." Bekijk het fragment uit 100 voor de klas hieronder. Je kunt hier de hele aflevering van 100 dagen voor de klas terugkijken. 100 dagen voor de klas is elke donderdag om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van 100 dagen voor de klas terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tim den Besten klaar met lastige leerlingen in 100 Dagen Voor De Klas: ‘Krijg de schijt’ Bekijk deze video » Op1: Nicolaas Veul over docuserie 100 dagen voor de klas: "Ik dacht, geven leraren eigenlijk knuffels?" Bekijk deze video »
TV :
Viral in 100 dagen voor de klas: "Dans als een hoer"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Viral in 100 dagen voor de klas: "Dans als een hoer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV