Kritiek op herstart van de Bundesliga: "Het is allemaal symboolpolitiek"

Kritiek op herstart van de Bundesliga: "Het is allemaal symboolpolitiek"

Kritiek op herstart van de <em>Bundesliga</em>: &quot;Het is allemaal symboolpolitiek&quot; Dit weekend werden de voetballiefhebbers eindelijk weer verwend met nieuwe wedstrijden. Ondanks de lege tribunes ging de Bundesliga eindelijk weer van start. Ondanks het feit dat er een paar leuke wedstrijden bij zaten, verbaasden de analisten van AD Sportwereld zich over de regels rond de wedstrijden: "Eigenlijk is het gewoon symboolpolitiek, allemaal." Bekijk het fragment van AD.nl hierboven. Samenvatting Borussia Dortmund - Schalke 04 (Bundesliga) Bekijk deze video » Op1: De Duitse Bundesliga is weer begonnen: 'Spelers gaan in quarantaine' Bekijk deze video » Samenvatting Union Berlin - Bayern München (Bundesliga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Kritiek op herstart van de Bundesliga: "Het is allemaal symboolpolitiek"

Dit weekend werden de voetballiefhebbers eindelijk weer verwend met nieuwe wedstrijden. Ondanks de lege tribunes ging de Bundesliga eindelijk weer van start.

Ondanks het feit dat er een paar leuke wedstrijden bij zaten, verbaasden de analisten van AD Sportwereld zich over de regels rond de wedstrijden: "Eigenlijk is het gewoon symboolpolitiek, allemaal."

Bekijk het fragment van AD.nl hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kritiek op herstart van de Bundesliga: "Het is allemaal symboolpolitiek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV