Zien: Dit was de aanbieding die Louis van Gaal "niet kon weigeren"

Zien: Dit was de aanbieding die Louis van Gaal "niet kon weigeren"

Het was jarenlang een vraag die bij veel voetballiefhebbers en fans van coach Louis van Gaal speelde: Wat was nu toch die aanbieding die hij "eigenlijk niet kon weigeren"? Zondagavond volgde bij Studio Sport het antwoord.

Zien: Dit was de aanbieding die <em>Louis van Gaal</em> &quot;niet kon weigeren&quot; Het was jarenlang een vraag die bij veel voetballiefhebbers en fans van coach Louis van Gaal speelde: Wat was nu toch die aanbieding die hij "eigenlijk niet kon weigeren"? Zondagavond volgde bij Studio Sport het antwoord. Het blijkt een aanbieding te zijn geweest van de voetbalbond van Mexico, waar hij in 2018 bondscoach kon worden. "Ik vond dat een land die bij mij kon passen. Ik vond dat ze kansrijk waren, met die selectie. Ik had dat wel zien zitten." Van Gaal vs GuddeDe uitzending van zondag was soweiso wel een bijzondere, want Van Gaal zat met KNVB-directeur Eric Gudde aan tafel. En dat leverde een bijzonder fragment op... Bekijk het fragment uit Studio Sport hierboven. Je kunt de hele uitzending van Studio Sport terugkijken bij Gids.tv. Hilarische beelden: Louis van Gaal niet blij met Jeroen Pauw als hij wordt afgekapt Bekijk deze video » Louis van Gaal gaat langs bij Ajax: ''Jullie speelden vroeger beter'' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Dit was de aanbieding die Louis van Gaal "niet kon weigeren"

Het blijkt een aanbieding te zijn geweest van de voetbalbond van Mexico, waar hij in 2018 bondscoach kon worden. "Ik vond dat een land die bij mij kon passen. Ik vond dat ze kansrijk waren, met die selectie. Ik had dat wel zien zitten."

Van Gaal vs Gudde
De uitzending van zondag was soweiso wel een bijzondere, want Van Gaal zat met KNVB-directeur Eric Gudde aan tafel. En dat leverde een bijzonder fragment op...

Bekijk het fragment uit Studio Sport hierboven. Je kunt de hele uitzending van Studio Sport terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit was de aanbieding die Louis van Gaal "niet kon weigeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV