Op1: Huisarts Rob Elens mag niets met zijn "bewezen medicijnencocktail" (video)

Op1: Huisarts Rob Elens mag niets met zijn "bewezen medicijnencocktail" (video)

Huisarts Rob Elens gaf zijn coronapatiënten de laatste weken een kuur van anti-malariamiddel, antibioticum en zink. Hij werd teruggefloten door de Inspectie. Dat voelt verkeerd, zo claimt hij zondagavond bij Op1.

<em>Op1</em>: Huisarts <em>Rob Elens</em> mag niets met zijn &quot;bewezen medicijnencocktail&quot; (video) Huisarts Rob Elens gaf zijn coronapatiënten de laatste weken een kuur van anti-malariamiddel, antibioticum en zink. Hij werd teruggefloten door de Inspectie. Dat voelt verkeerd, zo claimt hij zondagavond bij Op1. "Ik stond met de rug tegen de muur. Ik heb een zoektocht gedaan en besproken met mijn apotheker, die vond het wel wat. Ik heb mensen zelf getest, die akkoord zijn gegaan met de behandelingen. 10 behandeld, 10 genezen." Je kunt hier de hele uitzending van Op1 terugkijken. Stoppen"Toen moest ik ineens stoppen. De inspecteur zei: Wat gaan we dan doen? Dat vond ik heel oneerlijk. Voor deze cocktail had ik alleen maar paracetamol. Dat hielp dus niet." Bekijk alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1: Ab Osterhaus, Antionette Hertsenberg, Roel Maalderink en meer Bekijk deze video » Op1: Huisarts Rob Elens mag niets met zijn "bewezen medicijnencocktail" (video) Bekijk deze video » Jacco Vonhof: "Rekening coronacrisis niet bij ondernemer neerleggen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Anne-Mieke raakte zicht kwijt door druppel kalk in oog maar kan nu toch weer zien Bekijk deze video » Op1: Rob Elens en Ab Osterhaus discussiëren over corona-medicijn Bekijk deze video » Ab OsterhausAb Osterhaus is het niet eens met de manier waarop Elens de middelen voorschrijft. Later in de uitzending gaan de twee nog in discussie. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Huisarts Rob Elens mag niets met zijn "bewezen medicijnencocktail" (video)

"Ik stond met de rug tegen de muur. Ik heb een zoektocht gedaan en besproken met mijn apotheker, die vond het wel wat. Ik heb mensen zelf getest, die akkoord zijn gegaan met de behandelingen. 10 behandeld, 10 genezen."

Je kunt hier de hele uitzending van Op1 terugkijken.

Stoppen
"Toen moest ik ineens stoppen. De inspecteur zei: Wat gaan we dan doen? Dat vond ik heel oneerlijk. Voor deze cocktail had ik alleen maar paracetamol. Dat hielp dus niet."

Bekijk alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Ab Osterhaus
Ab Osterhaus is het niet eens met de manier waarop Elens de middelen voorschrijft. Later in de uitzending gaan de twee nog in discussie.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Huisarts Rob Elens mag niets met zijn "bewezen medicijnencocktail" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV