Zien: De Slimste Mens komt met nieuwe pubquiz op Hemelvaartsdag

Zien: De Slimste Mens komt met nieuwe pubquiz op Hemelvaartsdag

Op maandag 13 april, Tweede Paasdag, organiseerde De Slimste Mens de eerste quarantaine-pubquiz voor de mensen thuis. Die editie was zo'n groot succes dat de KRO-NCRV op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) met een tweede editie komt.

Problemen
In totaal hadden 80.000 Nederlanders, verdeeld over 20.000 teams, zich aangemeld voor de eerste editie van de Slimste Mens-pubquiz. Door de overweldigende belangstelling ontstonden er problemen in het Google Docs-document, waarop deelnemers hun antwoorden moesten invullen. Hopelijk heeft de KRO-NCRV dit probleem dit keer voorzien en kan de quiz donderdag aanstaande zonder problemen worden gespeeld.

Aanmelden
De tweede editie van de Slimste Mens-pubquiz is op donderdag 21 mei vanaf 20.00 uur te spelen via de Facebook-pagina van De Slimste Mens. Teams kunnen zich aanmelden op de website van De Slimste Mens.

Bekijk de aankondiging van Philip Freriks en Maarten van Rossem hieronder.

Zien: <em>De Slimste Mens</em> komt met nieuwe pubquiz op Hemelvaartsdag Op maandag 13 april, Tweede Paasdag, organiseerde De Slimste Mens de eerste quarantaine-pubquiz voor de mensen thuis. Die editie was zo'n groot succes dat de KRO-NCRV op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei) met een tweede editie komt. ProblemenIn totaal hadden 80.000 Nederlanders, verdeeld over 20.000 teams, zich aangemeld voor de eerste editie van de Slimste Mens-pubquiz. Door de overweldigende belangstelling ontstonden er problemen in het Google Docs-document, waarop deelnemers hun antwoorden moesten invullen. Hopelijk heeft de KRO-NCRV dit probleem dit keer voorzien en kan de quiz donderdag aanstaande zonder problemen worden gespeeld. AanmeldenDe tweede editie van de Slimste Mens-pubquiz is op donderdag 21 mei vanaf 20.00 uur te spelen via de Facebook-pagina van De Slimste Mens. Teams kunnen zich aanmelden op de website van De Slimste Mens. Bekijk de aankondiging van Philip Freriks en Maarten van Rossem hieronder. Bekijk ook Op1: Angela de Jong geeft tips aan deelnemers pubquizversie De Slimste Mens Bekijk deze video » RTL Boulevard: Philip Freriks over online De Slimste Mens-pubquiz Bekijk deze video » Hemelvaartsdag is een vrije dag en dit vieren we met Hemelvaart Bekijk deze video »
TV :
Zien: De Slimste Mens komt met nieuwe pubquiz op Hemelvaartsdag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: De Slimste Mens komt met nieuwe pubquiz op Hemelvaartsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV