Boer zoekt Vrouw special: boer Marnix had het lastig tijdens logeerweek

Boer zoekt Vrouw special: boer Marnix had het lastig tijdens logeerweek

Samen met Yvon Jaspers kijkt boer Marnix in de nieuwe Boer zoekt Vrouw special terug op zijn veelbewogen avontuur. Marnix wilde namelijk zo snel mogelijk tot over zijn oren verliefd worden, maar dat bleek in praktijk lastiger dan gedacht.

Bekijk hieronder het fragment uit de Boer zoekt Vrouw special. Je kunt hier ook de volledige aflevering van de Boer zoekt Vrouw special terugkijken.

Luisteren naar gevoel
Marnix trok in de logeerweek alles uit de kast om indruk te maken op zijn dames. Zijn tactiek leek te werken, want de dames waren inderdaad onder de indruk. Toch had Marnix het lastig tijdens de logeerweek, omdat geen gevoel bij de dames niet goed was. Inmiddels is het gevoel van de boer een stuk beter, want hij is nu ontzettend gelukkig met jeugdvriendin Emmie.

De Boer zoekt Vrouw special is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt Vrouw special</em>: boer <em>Marnix</em> had het lastig tijdens logeerweek Samen met Yvon Jaspers kijkt boer Marnix in de nieuwe Boer zoekt Vrouw special terug op zijn veelbewogen avontuur. Marnix wilde namelijk zo snel mogelijk tot over zijn oren verliefd worden, maar dat bleek in praktijk lastiger dan gedacht. Bekijk hieronder het fragment uit de Boer zoekt Vrouw special. Je kunt hier ook de volledige aflevering van de Boer zoekt Vrouw special terugkijken. Luisteren naar gevoelMarnix trok in de logeerweek alles uit de kast om indruk te maken op zijn dames. Zijn tactiek leek te werken, want de dames waren inderdaad onder de indruk. Toch had Marnix het lastig tijdens de logeerweek, omdat geen gevoel bij de dames niet goed was. Inmiddels is het gevoel van de boer een stuk beter, want hij is nu ontzettend gelukkig met jeugdvriendin Emmie. De Boer zoekt Vrouw special is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Boer zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer zoekt Vrouw special: boer Henk heeft acht jaar na deelname groot gezin Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw special: onherkenbare boer Marnix vindt liefde bij jeugdvriendin Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt Vrouw special: boer Marnix had het lastig tijdens logeerweek


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw special: boer Marnix had het lastig tijdens logeerweek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV