Chateau Meiland over corona en klussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over corona en klussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: tijd om te klussen

Chateau Meiland over corona en klussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanwege het coronavirus is er genoeg tijd om te klussen voor de Meilandjes. Er valt ook nog veel te doen. En dat is niet altijd eenvoudig, blijkt in deze aflevering van Chateau Meiland. CoronaOndertussen is er nog één gast in het Chateau. Martien heeft zijn handen vol aan haar, omdat ze mogelijk corona heeft. Ze moet in quarantaine blijven tot ze getest is, maar ze moet wel eten en drinken. En 'zonder glaasje wijn overleef je het niet' is het motto van Martien. DraagmuurEr moeten ook nog veel klussen gedaan worden voor het kasteel in de verkoop gaat. Zou dat muurtje een draagmuur zijn, moeten ze niet even wachten met afbreken? Erica en Maxime besluiten het erop te wagen.
Uitzending :
Chateau Meiland over corona en klussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanwege het coronavirus is er genoeg tijd om te klussen voor de Meilandjes. Er valt ook nog veel te doen. En dat is niet altijd eenvoudig, blijkt in deze aflevering van Chateau Meiland.

Corona
Ondertussen is er nog één gast in het Chateau. Martien heeft zijn handen vol aan haar, omdat ze mogelijk corona heeft. Ze moet in quarantaine blijven tot ze getest is, maar ze moet wel eten en drinken. En 'zonder glaasje wijn overleef je het niet' is het motto van Martien.

Draagmuur
Er moeten ook nog veel klussen gedaan worden voor het kasteel in de verkoop gaat. Zou dat muurtje een draagmuur zijn, moeten ze niet even wachten met afbreken? Erica en Maxime besluiten het erop te wagen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland over corona en klussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV