Misdaadcollege aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Misdaadcollege aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Misdaadcollege aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het programma Misdaadcollege vier dinsdagen om 21:30 uur terug op NPO 1 met nieuwe afleveringe. Elke week vertellen politie en justitie, onder leiding van presentator Rick Nieman, voor één keer hoe ze een geruchtmakende misdaadzaak wisten op te lossen. ImpactDe colleges die in dit programma worden gegeven, bestaan uit afgesloten zaken die in de regio veel impact hebben gehad maar ook landelijk veel aandacht kregen en voor maatschappelijk onrust hebben gezorgd. VragenVanwege de coronamaatregelen zullen er ook gasten via een videoverbinding vertellen over hun aandeel in het onderzoek, en gedurende de uitzending kan het publiek, dat meekijkt op afstand, vragen stellen. ZakenDe zaken die de komende weken worden behandeld in Misdaadcollege: De 'seriesteker' die Egmond en omstreken in 2018 en 2019 maanden in zijn greep hield Grootschalige kinderuitbuiting in Amsterdam, waarbij Oost-Europese kinderen gedwongen werden om te zakkenrollen De gruwelijke moord op de Rotterdamse krantenbezorgster Anita van Dijk in 2016 De klopjacht op de 'Nederlandse Bonnie en Clyde' die in 2014 een spoor van geweld trokken door Oost- en Noord-Nederland Promo | Rick Nieman presenteert nieuw seizoen Misdaadcollege op NPO 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is het programma Misdaadcollege vier dinsdagen om 21:30 uur terug op NPO 1 met nieuwe afleveringe. Elke week vertellen politie en justitie, onder leiding van presentator Rick Nieman, voor één keer hoe ze een geruchtmakende misdaadzaak wisten op te lossen.

Impact
De colleges die in dit programma worden gegeven, bestaan uit afgesloten zaken die in de regio veel impact hebben gehad maar ook landelijk veel aandacht kregen en voor maatschappelijk onrust hebben gezorgd.

Vragen
Vanwege de coronamaatregelen zullen er ook gasten via een videoverbinding vertellen over hun aandeel in het onderzoek, en gedurende de uitzending kan het publiek, dat meekijkt op afstand, vragen stellen.

Zaken
De zaken die de komende weken worden behandeld in Misdaadcollege:

  • De 'seriesteker' die Egmond en omstreken in 2018 en 2019 maanden in zijn greep hield
  • Grootschalige kinderuitbuiting in Amsterdam, waarbij Oost-Europese kinderen gedwongen werden om te zakkenrollen
  • De gruwelijke moord op de Rotterdamse krantenbezorgster Anita van Dijk in 2016
  • De klopjacht op de 'Nederlandse Bonnie en Clyde' die in 2014 een spoor van geweld trokken door Oost- en Noord-Nederland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Misdaadcollege aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV