Kijk LIVE: persconferentie Mark Rutte over versoepeling maatregelen (19 mei)

Kijk LIVE: persconferentie Mark Rutte over versoepeling maatregelen (19 mei)

Kijk hier de persconferentie van dinsdag 19 mei terug.

Op dinsdag 19 mei zal er om 19.00 uur opnieuw een persconferentie plaatsvinden. Premier Mark Rutte en 'coronaminister' Hugo de Jonge zullen volgens de NOS vertellen dat de aangekondigde versoepelingen per 1 juni inderdaad doorgang zullen vinden.

Regionale aanpak
Ook zullen ze ingaan op de aanpak van het coronavirus na de versoepelingen. Hoe gaat het kabinet een tweede besmettingsgolf voorkomen? Waarschijnlijk zal het virus binnen afzienbare tijd vooral op regionaal niveau gemonitord worden, waardoor er snel besmettingshaarden worden ontdekt. Op die manier kan het kabinet binnen no-time de maatregelen op regionaal niveau weer aanscherpen. De precieze aanpak zullen Rutte en De Jonge in de persconferentie uitleggen.

Kijk hierboven op dinsdag 19 mei vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de versoepeling van de coronamaatregelen. Kijk hieronder het vorige persmoment van Rutte, van vrijdag 15 mei, terug.

Kijk LIVE: persconferentie <em>Mark Rutte</em> over versoepeling maatregelen (19 mei) Kijk hier de persconferentie van dinsdag 19 mei terug. Op dinsdag 19 mei zal er om 19.00 uur opnieuw een persconferentie plaatsvinden. Premier Mark Rutte en 'coronaminister' Hugo de Jonge zullen volgens de NOS vertellen dat de aangekondigde versoepelingen per 1 juni inderdaad doorgang zullen vinden. Regionale aanpakOok zullen ze ingaan op de aanpak van het coronavirus na de versoepelingen. Hoe gaat het kabinet een tweede besmettingsgolf voorkomen? Waarschijnlijk zal het virus binnen afzienbare tijd vooral op regionaal niveau gemonitord worden, waardoor er snel besmettingshaarden worden ontdekt. Op die manier kan het kabinet binnen no-time de maatregelen op regionaal niveau weer aanscherpen. De precieze aanpak zullen Rutte en De Jonge in de persconferentie uitleggen. Kijk hierboven op dinsdag 19 mei vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de versoepeling van de coronamaatregelen. Kijk hieronder het vorige persmoment van Rutte, van vrijdag 15 mei, terug. Bekijk ook Louis van Gaal in Op1: "De huidige aanpak van vrijheid gaat niet werken" Bekijk deze video » Hilarisch: Mark Rutte vraagt hulp aan Astro TV tijdens coronacrisis Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: persconferentie Mark Rutte over versoepeling maatregelen (19 mei)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: persconferentie Mark Rutte over versoepeling maatregelen (19 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV