Verspreekt Gaby Blaaser zich bij Beau? "Ik ben heel lang alleen geweest"

Verspreekt Gaby Blaaser zich bij Beau? "Ik ben heel lang alleen geweest"

Vanaf woensdag 20 mei is de datingshow De Bachelorette te zien op streamingdienst Videoland. Actrice en Instagram-model Gaby Blaaser gaat hierin op zoek naar de ware liefde, maar heeft ze die ook gevonden? Ze lijkt zich al vroeg in het gesprek met Beau van Erven Dorens te verspreken: "Ik ben heel lang alleen geweest."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Confronterend
Van Erven Dorens haakt al snel in: "Dus je hebt de liefde gevonden?" Blaaser is gedwongen terug te krabbelen en zegt dat het helemaal niet leuk is om dat te onthullen. Vervolgens gaat het vooral over de ervaring voor Blaaser. Ze vertelt dat ze het vooral erg confronterend vond: "Ze dachten allemaal dat ik oppervlakkig en arrogant was, maar daar moesten ze op terugkomen."

De Bachelorette met Gaby Blaaser is vanaf woensdag 20 mei wekelijks te zien op Videoland.

Bekijk het gesprek met Gaby Blaaser in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Verspreekt Gaby Blaaser zich bij <em>Beau</em>? &quot;Ik ben heel lang alleen <em>geweest</em>&quot; Vanaf woensdag 20 mei is de datingshow De Bachelorette te zien op streamingdienst Videoland. Actrice en Instagram-model Gaby Blaaser gaat hierin op zoek naar de ware liefde, maar heeft ze die ook gevonden? Ze lijkt zich al vroeg in het gesprek met Beau van Erven Dorens te verspreken: "Ik ben heel lang alleen geweest." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. ConfronterendVan Erven Dorens haakt al snel in: "Dus je hebt de liefde gevonden?" Blaaser is gedwongen terug te krabbelen en zegt dat het helemaal niet leuk is om dat te onthullen. Vervolgens gaat het vooral over de ervaring voor Blaaser. Ze vertelt dat ze het vooral erg confronterend vond: "Ze dachten allemaal dat ik oppervlakkig en arrogant was, maar daar moesten ze op terugkomen." De Bachelorette met Gaby Blaaser is vanaf woensdag 20 mei wekelijks te zien op Videoland. Bekijk het gesprek met Gaby Blaaser in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bachelorette: Gaby Blaaser moet kiezen uit deze achttien mannen Bekijk deze video » RTL Boulevard deelt sneer uit: ''Gaby Blaaser is ordinairder dan andere dames in realityseries'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Verspreekt Gaby Blaaser zich bij Beau? "Ik ben heel lang alleen geweest"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verspreekt Gaby Blaaser zich bij Beau? "Ik ben heel lang alleen geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier