Beau gemist? Ruud Gullit: "Voetbalclubs moeten nadenken, dit kan zo niet"

Beau gemist? Ruud Gullit: "Voetbalclubs moeten nadenken, dit kan zo niet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Afgelopen weekend is de Duitse Bundesliga weer van start gegaan en ook in Engeland wordt er waarschijnlijk vanaf half juni weer gevoetbald. De financiële kant van het voetbal is echter nog lang niet op orde. Volgens Ruud Gullit geven vooral clubs in Engeland veel te veel geld uit. Hij hoopt dat de clubs weer een beetje meer gaan "nadenken" en een stap terug doen, want: "Dit kan zo niet."

Bekijk het gesprek met Ruud Gullit en Suse van Kleef in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Ruud Gullit: &quot;Voetbalclubs moeten nadenken, dit kan zo niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Afgelopen weekend is de Duitse Bundesliga weer van start gegaan en ook in Engeland wordt er waarschijnlijk vanaf half juni weer gevoetbald. De financiële kant van het voetbal is echter nog lang niet op orde. Volgens Ruud Gullit geven vooral clubs in Engeland veel te veel geld uit. Hij hoopt dat de clubs weer een beetje meer gaan "nadenken" en een stap terug doen, want: "Dit kan zo niet." Bekijk het gesprek met Ruud Gullit en Suse van Kleef in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Ruud Gullit ziet nieuwe inzichten van UEFA: "Minder wedstrijden?" Bekijk deze video » Jinek: Ruud Gullit begrijpt dat FC Utrecht naar rechter stapt: ''Zij missen nu de kans op de Europa League'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Ruud Gullit: "Voetbalclubs moeten nadenken, dit kan zo niet"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Ruud Gullit: "Voetbalclubs moeten nadenken, dit kan zo niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV