Chantal Janzen: "We kunnen Nederland nóg een jaar met Songfestival vervelen"

Chantal Janzen: "We kunnen Nederland nóg een jaar met Songfestival vervelen"

<em>Chantal Janzen</em>: &quot;We kunnen Nederland nóg een jaar met Songfestival vervelen&quot; Chantal Janzen had zaterdag vele ogen op zich gericht vanwege het presenteren van het Eurovisie Songfestival, dat helaas niet vanuit Ahoy maar vanuit de studio in Hilversum kwam. Ze blikt terug en kijkt vooruit met Beau van Erven Dorens: "Eigenlijk was het nu voorbij geweest. En dat is wel fijn: we kunnen nu mensen nog een jaar lang vervelen met het feit we het Songfestival mogen presenteren." Bekijk het fragment hierboven of bekijk de hele uitzending van Beau. Bekijk ook Chantal Janzen trots op Songfestival-uitzending: "Ontzettend gaaf om te doen" Bekijk deze video » Verspreekt Gaby Blaaser zich bij Beau? "Ik ben heel lang alleen geweest" Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen: "We kunnen Nederland nóg een jaar met Songfestival vervelen"

Chantal Janzen had zaterdag vele ogen op zich gericht vanwege het presenteren van het Eurovisie Songfestival, dat helaas niet vanuit Ahoy maar vanuit de studio in Hilversum kwam. Ze blikt terug en kijkt vooruit met Beau van Erven Dorens: "Eigenlijk was het nu voorbij geweest. En dat is wel fijn: we kunnen nu mensen nog een jaar lang vervelen met het feit we het Songfestival mogen presenteren." Bekijk het fragment hierboven of bekijk de hele uitzending van Beau.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen: "We kunnen Nederland nóg een jaar met Songfestival vervelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV