Andre Hazes in Liefde voor Muziek: 'Zoals Jij Het Doet'

Andre Hazes in Liefde voor Muziek: 'Zoals Jij Het Doet'

Andre Hazes in <em>Liefde voor Muziek</em>: 'Zoals Jij Het Doet' Andre Hazes wordt steeds populairder bij onze zuiderburen, zeker nu hij week na week te zien was in het muziekprogramma Liefde voor Muziek. Daar maakte hij enige weken geleden veel indruk met het nummer Doe Het Licht Maar Uit. Maar ook Zoals Jij Het Doet, van de band Manoeuvres, kan op veel goedkeuring van zijn Vlaamse collega's rekenen. Bekijk het fragment van VTM hierboven. Bekijk ook Video: Andre Hazes maakt indruk met 'Doe Het Licht Maar Uit' in Liefde voor Muziek Bekijk deze video »
TV :
Andre Hazes in Liefde voor Muziek: 'Zoals Jij Het Doet'

Andre Hazes wordt steeds populairder bij onze zuiderburen, zeker nu hij week na week te zien was in het muziekprogramma Liefde voor Muziek. Daar maakte hij enige weken geleden veel indruk met het nummer Doe Het Licht Maar Uit. Maar ook Zoals Jij Het Doet, van de band Manoeuvres, kan op veel goedkeuring van zijn Vlaamse collega's rekenen. Bekijk het fragment van VTM hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Andre Hazes in Liefde voor Muziek: 'Zoals Jij Het Doet' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV