Trainingsmaatje Rico Verhoeven spoorloos: "Ik bid voor mijn broer"

Trainingsmaatje Rico Verhoeven spoorloos: "Ik bid voor mijn broer"

Shad Gaspard, in de Verenigde Staten een grote ster en voormalig worstelaar, is zondag vermist geraakt. Gaspard nam samen met zijn zoon een verkoelende duik in zee, maar werd gegrepen door een grote golf. De zoon van Gaspard is naar verluidt gered, de zoektocht naar de WWE-ster zelf is nog in volle gang.

Trainingsmaatje Rico Verhoeven
Gaspard is een goede vriend van kickbokskampioen Rico Verhoeven. Verhoeven is regelmatig in de Verenigde Staten te vinden om te trainen en daar treffen de twee elkaar geregeld. Verhoeven zegt op zijn betuigt via Instagram zijn steun aan Gaspard en zijn familie: "Ik bid voor mijn broer, zijn vrouw en hun zoon."

Bekijk hierboven de Instagram-post van Rico Verhoeven over de tragische gebeurtenis. Hieronder zie je een video over Gaspard en zijn vermissing.

Trainingsmaatje <em>Rico Verhoeven</em> spoorloos: &quot;Ik bid voor mijn broer&quot; Shad Gaspard, in de Verenigde Staten een grote ster en voormalig worstelaar, is zondag vermist geraakt. Gaspard nam samen met zijn zoon een verkoelende duik in zee, maar werd gegrepen door een grote golf. De zoon van Gaspard is naar verluidt gered, de zoektocht naar de WWE-ster zelf is nog in volle gang. Trainingsmaatje Rico VerhoevenGaspard is een goede vriend van kickbokskampioen Rico Verhoeven. Verhoeven is regelmatig in de Verenigde Staten te vinden om te trainen en daar treffen de twee elkaar geregeld. Verhoeven zegt op zijn betuigt via Instagram zijn steun aan Gaspard en zijn familie: "Ik bid voor mijn broer, zijn vrouw en hun zoon." Bekijk hierboven de Instagram-post van Rico Verhoeven over de tragische gebeurtenis. Hieronder zie je een video over Gaspard en zijn vermissing. Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht Bekijk deze video » Zien: Rico Verhoeven breekt rib van journalist tijdens heftige knuffel Bekijk deze video »
Nieuws :
Trainingsmaatje Rico Verhoeven spoorloos: "Ik bid voor mijn broer"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trainingsmaatje Rico Verhoeven spoorloos: "Ik bid voor mijn broer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV