Keiharde misdaadfilm Straight Outta Compton met Dr. Dre dinsdag te zien bij SBS9

Keiharde misdaadfilm Straight Outta Compton met Dr. Dre dinsdag te zien bij SBS9

Keiharde misdaadfilm <em>Straight Outta Compton</em> met <em>Dr. Dre</em> dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> De misdaad film Straight Outta Compton vertelt het verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren. Sociale revolutieMet hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertellen de rappers de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving. Bekijk de trailer van de dramafilm hierboven. Straight Outta Compton (2015) is vanavond, dinsdag 19 mei, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix, iTunes en Pathe Thuis. Bekijk ook Bekijk de trailer van All Day and A Night, vanaf 1 mei op Netflix Bekijk deze video » Zien: Donald Trump beschuldigt Barack Obama van grootste politieke misdaad ooit Bekijk deze video »
Film :
Keiharde misdaadfilm Straight Outta Compton met Dr. Dre dinsdag te zien bij SBS9

De misdaad film Straight Outta Compton vertelt het verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren.

Sociale revolutie
Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertellen de rappers de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

Bekijk de trailer van de dramafilm hierboven.

Straight Outta Compton (2015) is vanavond, dinsdag 19 mei, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix, iTunes en Pathe Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keiharde misdaadfilm Straight Outta Compton met Dr. Dre dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV