Bekijk beelden hoogzwangere Katja Schuurman: "De foto's zijn zo te gek"

Bekijk beelden hoogzwangere Katja Schuurman: "De foto's zijn zo te gek"

Katja Schuurman is zwanger van haar tweede dochter. Bij haar eerste deed ze een mooie shoot, ook nu wilde de actrice graag een mooie fotoshoot waarin ze haar buik kan showen.

"Topbuik ben jij"
Wel laat ze weten dat ze normaal heel onzeker is over haar buik, maar nu ze zwanger is, wil ze het aan iedereen laten zien: "Laat mijn buik nou net dat deel van mijn lichaam zijn waar ik normaal gesproken helemaal niet zo positief over ben; net teveel vet, niet lekker getraind strak omdat ik zoveel meer houd van snaaien dan van sporten. Je zal mij mijn blote buik normaalgesproken niet snel zien showen.. Nu ik zwanger ben, ben ik nou juist zó trots op die buik! Bij deze beloof ik dat na de bevalling ook te blijven. Uiterlijk misschien niet ‘perfect’, maar jeetje wat een tópbuik ben jij!", schrijft Katja bij de onderstaande beelden van haar buik.

De nieuwe LINDA met Katja Schuurmans shoot ligt vanaf woensdag 15 juli in de winkel.

Eerder vroeg Katja Gerard mee te gaan naar de echo. Bekijk het fragment van Beter Laat dan Nooit hieronder.

Bekijk beelden hoogzwangere <em>Katja Schuurman</em>: &quot;De foto's zijn zo te gek&quot; Katja Schuurman is zwanger van haar tweede dochter. Bij haar eerste deed ze een mooie shoot, ook nu wilde de actrice graag een mooie fotoshoot waarin ze haar buik kan showen. "Topbuik ben jij"Wel laat ze weten dat ze normaal heel onzeker is over haar buik, maar nu ze zwanger is, wil ze het aan iedereen laten zien: "Laat mijn buik nou net dat deel van mijn lichaam zijn waar ik normaal gesproken helemaal niet zo positief over ben; net teveel vet, niet lekker getraind strak omdat ik zoveel meer houd van snaaien dan van sporten. Je zal mij mijn blote buik normaalgesproken niet snel zien showen.. Nu ik zwanger ben, ben ik nou juist zó trots op die buik! Bij deze beloof ik dat na de bevalling ook te blijven. Uiterlijk misschien niet ‘perfect’, maar jeetje wat een tópbuik ben jij!", schrijft Katja bij de onderstaande beelden van haar buik. View this post on Instagram A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) De nieuwe LINDA met Katja Schuurmans shoot ligt vanaf woensdag 15 juli in de winkel. Eerder vroeg Katja Gerard mee te gaan naar de echo. Bekijk het fragment van Beter Laat dan Nooit hieronder. Bekijk ook Linda de Mol roept vrouwen op om bikinifoto's te delen 'Denk gewoon: kan mij het schelen, hier ben ik!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk beelden hoogzwangere Katja Schuurman: "De foto's zijn zo te gek"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden hoogzwangere Katja Schuurman: "De foto's zijn zo te gek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier