Beau: Anna (19) deelt heftig verhaal over moeder die weken op IC ligt met corona

Beau: Anna (19) deelt heftig verhaal over moeder die weken op IC ligt met corona

Hieronder zie je een fragment van Beau. Hier kun je de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv

Anna de Marco is bij Beau te gast omdat ze het belangrijk vindt om haar persoonlijke verhaal over het coronavirus te delen. Haar moeder is een jonge en sterke vrouw van 47 jaar, maar zij ligt door het coronavirus al zeven weken aan de beademing op de intensive care. Ondertussen proberen haar man en dochters haar Italiaanse restaurant overeind te houden.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Anna (19) deelt heftig verhaal over moeder die weken op IC ligt met corona Hieronder zie je een fragment van Beau. Hier kun je de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv Anna de Marco is bij Beau te gast omdat ze het belangrijk vindt om haar persoonlijke verhaal over het coronavirus te delen. Haar moeder is een jonge en sterke vrouw van 47 jaar, maar zij ligt door het coronavirus al zeven weken aan de beademing op de intensive care. Ondertussen proberen haar man en dochters haar Italiaanse restaurant overeind te houden. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Wouter de Winther over testcapaciteit GGD: 'Komt apart nummer' Bekijk deze video » Beau gemist? Ernst Kuipers: 'Coronavirus kan lokaal weer opkomen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Anna (19) deelt heftig verhaal over moeder die weken op IC ligt met corona

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: Anna (19) deelt heftig verhaal over moeder die weken op IC ligt met corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV