Terugkijken: RIVM geeft Kamerleden update over coronavirus (20 mei)

Terugkijken: RIVM geeft Kamerleden update over coronavirus (20 mei)

Terugkijken: RIVM geeft Kamerleden update over <em>coronavirus</em> (20 mei) Kijk hierboven de video terug waarin het RIVM de Kamer bijpraat over het coronavirus. Premier Mark Rutte heeft dinsdagavond een persconferentie gegeven over de versoepeling van de coronamaatregelen in Nederland. Vandaag neemt RIVM-directeur Jaap van Dissel het woord om een update te geven aan de Kamerleden over de stand van zaken rond het coronavirus. Ook Sjaak de Gouw van de GGD en Marian Kaljouw van de Nederlandse Zorgautoriteit nemen het woord. Horeca mag weer openDinsdag lieten premier Rutte en minister Hugo de Jonge in de persconferentie meer weten over de versoepelingen van de coronamaatregelen die de komende tijd ingaan. Binnenkort mogen bijvoorbeeld de deuren van horecazaken weer open, onder bepaalde voorwaarden. Al werden de ‘basisregels’, zoals het wassen van de handen en thuisblijven bij klachten, nog eens goed benadrukt. In de video hierboven vertelt Van Dissel meer over zijn bevindingen om de Kamer op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus. Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 19 mei. Donald Trump neemt risicovol malariamedicijn tegen corona: "Ik ben er nog" Bekijk deze video » Beau gemist? Ernst Kuipers: 'Coronavirus kan lokaal weer opkomen' Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: RIVM geeft Kamerleden update over coronavirus (20 mei)

Kijk hierboven de video terug waarin het RIVM de Kamer bijpraat over het coronavirus.

Premier Mark Rutte heeft dinsdagavond een persconferentie gegeven over de versoepeling van de coronamaatregelen in Nederland. Vandaag neemt RIVM-directeur Jaap van Dissel het woord om een update te geven aan de Kamerleden over de stand van zaken rond het coronavirus. Ook Sjaak de Gouw van de GGD en Marian Kaljouw van de Nederlandse Zorgautoriteit nemen het woord.

Horeca mag weer open
Dinsdag lieten premier Rutte en minister Hugo de Jonge in de persconferentie meer weten over de versoepelingen van de coronamaatregelen die de komende tijd ingaan. Binnenkort mogen bijvoorbeeld de deuren van horecazaken weer open, onder bepaalde voorwaarden. Al werden de ‘basisregels’, zoals het wassen van de handen en thuisblijven bij klachten, nog eens goed benadrukt. In de video hierboven vertelt Van Dissel meer over zijn bevindingen om de Kamer op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus.

Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 19 mei.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: RIVM geeft Kamerleden update over coronavirus (20 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV