Bekijk LIVE: Kamerdebat over versoepeling coronamaatregelen (20 mei)

Bekijk LIVE: Kamerdebat over versoepeling coronamaatregelen (20 mei)

Kijk hierboven op woensdag 20 mei vanaf 15.30 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de coronacrisis.

Gisteren gaf premier Mark Rutte nog een persconferentie over de versoepeling van de coronamaatregelen in Nederland. Dus vandaag is het hoog tijd voor de Kamerleden om hierover in debat te gaan.

Kabinet krijgt vragen over aanpak coronacrisis
De oppositiepartijen krijgen nu de kans om vragen te stellen over het crisisbeleid rond het coronavirus. Er is nog altijd een intelligente lockdown in ons land, maar de strenge regels worden steeds meer losgelaten. De zorg heeft alles rond het coronavirus steeds meer onder controle, en zo mag bijvoorbeeld de horeca vanaf 1 juni weer open voor een beperkt aantal bezoekers. Ook moeten OV-reizigers mondkapjes gaan dragen.

Kijk hierboven op woensdag 20 mei vanaf 15.30 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de coronamaatregelen. Kijk hieronder de persconferentie van 19 mei terug.

Bekijk LIVE: <em>Kamerdebat</em> over versoepeling coronamaatregelen (20 mei) Kijk hierboven op woensdag 20 mei vanaf 15.30 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de coronacrisis. Gisteren gaf premier Mark Rutte nog een persconferentie over de versoepeling van de coronamaatregelen in Nederland. Dus vandaag is het hoog tijd voor de Kamerleden om hierover in debat te gaan. Kabinet krijgt vragen over aanpak coronacrisisDe oppositiepartijen krijgen nu de kans om vragen te stellen over het crisisbeleid rond het coronavirus. Er is nog altijd een intelligente lockdown in ons land, maar de strenge regels worden steeds meer losgelaten. De zorg heeft alles rond het coronavirus steeds meer onder controle, en zo mag bijvoorbeeld de horeca vanaf 1 juni weer open voor een beperkt aantal bezoekers. Ook moeten OV-reizigers mondkapjes gaan dragen. Kijk hierboven op woensdag 20 mei vanaf 15.30 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over de coronamaatregelen. Kijk hieronder de persconferentie van 19 mei terug. Talkshow M gemist? Mark Rutte worstelt tijdens persconferentie Bekijk deze video » Op1: Kees van der Staaij wil de deuren van kerken zo snel mogelijk open Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: Kamerdebat over versoepeling coronamaatregelen (20 mei)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: Kamerdebat over versoepeling coronamaatregelen (20 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV