100 Dagen Voor De Klas: Tim den Besten krijgt kritiek leerlingen: ‘Je moet strenger zijn’

100 Dagen Voor De Klas: Tim den Besten krijgt kritiek leerlingen: ‘Je moet strenger zijn’

De hele uitzending van 100 Dagen Voor De Klas van afgelopen donderdag kun je hier terugkijken bij Gids.tv.

Tim den Besten en Nicolaas Veul doen hun uiterste best om als leraar voor de klas te staan. Maar als ze in de laatste aflevering tips vragen aan de leerlingen om een betere docent te worden, wordt een boodschap voor Tim heel erg duidelijk: hij moet strenger zijn.

Bekijk het fragment hieronder. De laatste aflevering van 100 Dagen Voor De Klas is donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Heb je 100 Dagen Voor De Klas gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 Dagen Voor De Klas</em>: Tim den Besten krijgt kritiek leerlingen: ‘Je moet strenger zijn’ De hele uitzending van 100 Dagen Voor De Klas van afgelopen donderdag kun je hier terugkijken bij Gids.tv. Tim den Besten en Nicolaas Veul doen hun uiterste best om als leraar voor de klas te staan. Maar als ze in de laatste aflevering tips vragen aan de leerlingen om een betere docent te worden, wordt een boodschap voor Tim heel erg duidelijk: hij moet strenger zijn. Bekijk het fragment hieronder. De laatste aflevering van 100 Dagen Voor De Klas is donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Heb je 100 Dagen Voor De Klas gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 100 Dagen Voor De Klas: Nicolaas Veul staat als een soort ‘Hitler’ voor de klas Bekijk deze video » Viral in 100 dagen voor de klas: "Dans als een hoer" Bekijk deze video »
TV :
100 Dagen Voor De Klas: Tim den Besten krijgt kritiek leerlingen: ‘Je moet strenger zijn’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 100 Dagen Voor De Klas: Tim den Besten krijgt kritiek leerlingen: ‘Je moet strenger zijn’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV