Eerste beelden Verborgen verleden met Dolf Jansen

Eerste beelden Verborgen verleden met Dolf Jansen

Eerste beelden <em>Verborgen verleden</em> met Dolf Jansen In de laatste aflevering van dit seizoen van Verborgen verleden, op vrijdag 22 mei, is de zoektocht van cabaretier Dolf Jansen naar zijn familiegeschiedenis te zien. Hij is vooral benieuwd naar informatie van de kant van zijn Ierse moeder. Ook in Nederland ontdekt hij een bijzondere voorouder. Verborgen verleden met Dolf Jansen is vrijdag 22 mei om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden Verborgen verleden met Esther Verhoef Bekijk deze video » Eerste beelden Verborgen verleden met Ferry Mingelen Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Verborgen verleden met Dolf Jansen

In de laatste aflevering van dit seizoen van Verborgen verleden, op vrijdag 22 mei, is de zoektocht van cabaretier Dolf Jansen naar zijn familiegeschiedenis te zien. Hij is vooral benieuwd naar informatie van de kant van zijn Ierse moeder. Ook in Nederland ontdekt hij een bijzondere voorouder.

Verborgen verleden met Dolf Jansen is vrijdag 22 mei om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Verborgen verleden met Dolf Jansen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV