Actiefilm Snitch met Dwayne Johnson woensdag te zien bij RTL 7

Actiefilm Snitch met Dwayne Johnson woensdag te zien bij RTL 7

Actiefilm <em>Snitch</em> met <em>Dwayne Johnson</em> woensdag te zien bij <em>RTL 7</em> Zakenman John, gespeeld door Dwayne Johnson, maakt een deal om een onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze wereld. Bekijk de trailer van Snitch hierboven. De actiefilm Snitch is vanavond, woensdag 20 mei, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Dwayne 'The Rock' Johnson neemt zijn eigen sportschool mee tijdens opnames Bekijk deze video » Dwayne Johnson ookwel The Rock is kapot van verdriet om overleden vader Rocky Johnson (75) Bekijk deze video »
Film :
Actiefilm Snitch met Dwayne Johnson woensdag te zien bij RTL 7

Zakenman John, gespeeld door Dwayne Johnson, maakt een deal om een onterechte celstraf van zijn tienerzoon te reduceren. Hij moet hiervoor undercover gaan om een beruchte drugsdealer te ontmaskeren. Om te infiltreren in de drugswereld schakelt hij de hulp in van één van zijn jonge werknemers, die beter bekend is met deze wereld.

Bekijk de trailer van Snitch hierboven.

De actiefilm Snitch is vanavond, woensdag 20 mei, om 20:29 uur te zien bij RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Snitch met Dwayne Johnson woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV