Johan Derksen fileert Thierry Baudet: "Die begint me langzaam de keel uit te hangen"

Johan Derksen fileert Thierry Baudet: "Die begint me langzaam de keel uit te hangen"

Johan Derksen staat al jaren bekend om zijn uitgesproken mening. Ook over de landelijke politiek heeft hij altijd wel wat te melden. Zo fileert hij dit keer onder meer Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet: "Die begint me langzaam de keel uit te hangen."

Handrem
Volgens Derksen is Baudet vergelijkbaar met Hans Kraay jr.: met de handrem erop functioneert hij uitstekend. Ook over SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij heeft de voetbalanalist overigens zijn mening klaar. Van der Staaij pleitte in Op1 voor het openstellen van de kerken, maar volgens Derksen wordt de SGP-leider hierin gestuurd: "Alles komt uit de mond van Onze Lieve Heer."

Bekijk het interview met Johan Derksen hieronder.

<em>Johan Derksen</em> fileert Thierry Baudet: &quot;Die begint me langzaam de keel uit te hangen&quot; Johan Derksen staat al jaren bekend om zijn uitgesproken mening. Ook over de landelijke politiek heeft hij altijd wel wat te melden. Zo fileert hij dit keer onder meer Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet: "Die begint me langzaam de keel uit te hangen." HandremVolgens Derksen is Baudet vergelijkbaar met Hans Kraay jr.: met de handrem erop functioneert hij uitstekend. Ook over SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij heeft de voetbalanalist overigens zijn mening klaar. Van der Staaij pleitte in Op1 voor het openstellen van de kerken, maar volgens Derksen wordt de SGP-leider hierin gestuurd: "Alles komt uit de mond van Onze Lieve Heer." Bekijk het interview met Johan Derksen hieronder. Bekijk ook Johan Derksen teleurgesteld in Martin Gaus: "Mijn hond luistert nog steeds niet" Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan Derksen en Wilfred Genee bij beste duo’s Nederlandse televisie Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen fileert Thierry Baudet: "Die begint me langzaam de keel uit te hangen"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen fileert Thierry Baudet: "Die begint me langzaam de keel uit te hangen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV