Zien: Donald Trump doet opnieuw bizarre uitspraak: "Veel coronapatiënten is een eer"

Zien: Donald Trump doet opnieuw bizarre uitspraak: "Veel coronapatiënten is een eer"

De laatste tijd lijkt Donald Trump weer op volle oorlogssterkte te zijn als het aankomt op het doen van bijzondere en tamelijk ongelukkige uitspraken. In een recente bijeenkomst verklaarde hij dat het een eer is om de meeste coronapatiënten ter wereld te hebben.

Testen
Volgens Trump komt het allemaal door het feit dat de Verenigde Staten meer tests uitvoeren dan elk ander land; hij beweert dat er al zo'n veertien miljoen tests gedaan zijn. Dit bewijst in de ogen van Trump dat de VS fantastisch werk doen in de strijd tegen corona. Het grote aantal coronagevallen is namelijk "een eerbetoon" aan alle testers en de beroepen die het land helpen.

Bekijk de beelden van Donald Trump hieronder.

Zien: <em>Donald Trump</em> doet opnieuw bizarre uitspraak: &quot;Veel coronapatiënten is een eer&quot; De laatste tijd lijkt Donald Trump weer op volle oorlogssterkte te zijn als het aankomt op het doen van bijzondere en tamelijk ongelukkige uitspraken. In een recente bijeenkomst verklaarde hij dat het een eer is om de meeste coronapatiënten ter wereld te hebben. TestenVolgens Trump komt het allemaal door het feit dat de Verenigde Staten meer tests uitvoeren dan elk ander land; hij beweert dat er al zo'n veertien miljoen tests gedaan zijn. Dit bewijst in de ogen van Trump dat de VS fantastisch werk doen in de strijd tegen corona. Het grote aantal coronagevallen is namelijk "een eerbetoon" aan alle testers en de beroepen die het land helpen. Bekijk de beelden van Donald Trump hieronder. Bekijk ook Donald Trump slaat terug naar Barack Obama: "Hij was zeer incompetent" (video) Bekijk deze video » Donald Trump neemt risicovol malariamedicijn tegen corona: "Ik ben er nog" Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Donald Trump doet opnieuw bizarre uitspraak: "Veel coronapatiënten is een eer"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump doet opnieuw bizarre uitspraak: "Veel coronapatiënten is een eer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV