Zien: Telegraaf-verslaggever Michelle Willemsen belaagd door duivenman

Zien: Telegraaf-verslaggever Michelle Willemsen belaagd door duivenman

Zien: Telegraaf-verslaggever <em>Michelle Willemsen</em> belaagd door duivenman In de persconferentie die premier Mark Rutte gisteravond (19 mei) gaf, riep hij jongeren op om zelf met ideeën te komen over mogelijke oplossingen voor de coronacrisis. Telegraaf-verslaggever Michelle Willemsen besloot in Amsterdam de straat op te gaan om mogelijke oplossingen te peilen, maar voordat ze begon ging het helemaal mis: ze werd belaagd door een duivenmeneer, en vervolgens zelf aangevallen door de vogels. Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Talkshow M gemist? Mark Rutte worstelt tijdens persconferentie Bekijk deze video » Mark Rutte schrok van wissel Irma Sluis: "Ik had het niet zien aankomen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Telegraaf-verslaggever Michelle Willemsen belaagd door duivenman

In de persconferentie die premier Mark Rutte gisteravond (19 mei) gaf, riep hij jongeren op om zelf met ideeën te komen over mogelijke oplossingen voor de coronacrisis. Telegraaf-verslaggever Michelle Willemsen besloot in Amsterdam de straat op te gaan om mogelijke oplossingen te peilen, maar voordat ze begon ging het helemaal mis: ze werd belaagd door een duivenmeneer, en vervolgens zelf aangevallen door de vogels.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Telegraaf-verslaggever Michelle Willemsen belaagd door duivenman of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV